DET MED SMÅT

Det juridiske

Inden du starter din rejse!

Husk altid at læse det med småt og sætte dig ind i de oplyste betingelser, kontrakter og forsikringer, inden du lejer din bil.

Detaljer

Lejebetingelser hos Lawaetz ApS

Lejer

Lejer er ansvarlig for at sætte sig ind i lejebetingelserne hos Lawaetz ApS. Lejer vil forud for sin lejeperiode blive påmindet om at læse de gældende leje- og forretningsbetingelser enten gennem LWTZ.dk eller pr. telefonisk samtale.
Tilmed vil forsikringsbetingelserne være tilstede i alle bilerne, som skal læses inden afgang.

Betaling

Betalingen for den indgåede lejeperiode skal altid forudbetales. Ansvaret ligger udelukkende hos lejer.
Er lejen ikke betalt før afgang, gælder køretøjets forsikring ikke, og man vil derfor hæfte personligt ved uheld på udlejers køretøj samt eventuelle implicerede (tredje parter).
Er betalingen accepteret af Lawaetz ApS, gør forsikringsbetingelserne sig gældende fra betalingens gennemførsel.

Detaljer

Lejebetingelser og forsikringer

FøreR under 23 år

Man kan som fører under 23 tilkøbe en forsikring, som dækker for den manglende alder. Alle chauffører skal dog være fyldt 20 år og have et gyldigt kørekort. Er denne forsikring ikke tilkøbt, dækker køretøjets forsikring ikke, og man hæfter dermed personligt og uden regres til Lawaetz ApS

Ekstra Chauffør

Bilen må føres lovligt af alle de personer der er anført som chauffører på køretøjet. Dette fungerer ved at sende et billede af sit kørekort til Lawaetz ApS, hvor lejeperioden og bilens registreringsnummer er vedhæftet. Er dette ikke opfyldt, og køres bilen alligevel af andre end den(de) anførte lejere, vil ingen forsikring dække hverken køretøj eller eventuelle implicerede tredjeparter.
Man vil her hæfte personligt og uden regres til Lawaetz ApS

Udlandskørsel

For at være dækket af forsikringen i udlandet skal udlandsforsikringen tilkøbes. Forsikringen koster 49 kr. pr. dag der køres i udlandet.

Modtag vores infomails

Bliv informeret så snart der er et gratis lift

Persondataloven