Lej en flyttebil

 

Gør flytningen nemmere: Lej en flyttebil

Hos Lawaetz står vi til rådighed for dig, hvis du har brug for en flyttebil udlejning, så din flytning kan ske hurtigt og effektivt. Vi er et biludlejningsfirma, der sørger for flyttebiler i netop den størrelse, du har brug for. Du kan altid kontakte os på en telefon 52 52 50 00 og afhente bil på en af lokationerne i Aarhus, Aalborg eller i København. Det er vigtigt for os at være tilgængelige for dig, så du ikke kommer til at stå i en situation, hvor du ikke kan få flyttet dine ting rettidigt. Derfor har vi længe åbent, så du kan afhente og aflevere bilen, når det passer dig bedst. Derudover er der mulighed for envejskørsel, så du ikke nødvendigvis behøver at aflevere bilen, der hvor du hentede den.

 

Nem og overskuelig udlejning

Vi sørger for udlejning af flyttebiler til dig, hvis din egen bil ikke er stor nok. Udlejningen foregår på den måde, at du booker enten gennem vores online bookingsystem på vores hjemmeside, eller ved at ringe til os og aftale nærmere. Efterfølgende aftaler vi sammen angående de praktiske omstændigheder omkring udlejningen af flyttebilen. Du får så nøglerne og skal blot sørge for at aflevere bilen på det aftalte tidspunkt og sted. Du kan dog altid ringe til os, hvis der sker ændringer i planerne, så sørger vi for at imødekomme disse. Hos os er det nemt og overskueligt at leje en flyttebil.

 

Priser på leje af flyttebiler

Med vores flyttebil udlejning kan du være sikker på at finde en bil i den rette størrelse. Vi har varevogne i størrelserne 8, 10, 12 og 22 m3, så uanset hvor omfattende din flytning er, så kan du bruge en af vores biler. Priserne varierer efter størrelsen på bilen. Du betaler eksempelvis 550 kr. for leje af den mindste varevogn eller 800 kr. for den største. Med i prisen hører de første 150 kilometer, hvorefter de øvrige kilometer koster mellem 1,2 og 2 kr. Kontakt os nu på telefon 52 52 50 00 og lej en flyttebil hos os.

Vi har fast afhentning og aflevering af vores biler i følgende byer.

 Du kan tryk på de røde pins på google map, for at se vores adresser på kortet.

AALBORG

Langelandsgade 6
9000 Aalborg

ÅRHUS

Jens Baggesens Vej 100
8200 Århus N

KØBENHAVN

Kirkebjerg Søpark 5a
2605 Brøndby

Aalborg

Langelandsgade 6
9000 Aalborg

Århus

Jens Baggesens Vej 100
8200 Århus N

København

Kirkebjerg Søpark 5a
2605 Brøndby

Modtag vores infomails

Bliv informeret så snart der er et gratis lift

Persondataloven