Lej en varevogn

 

Udlejning af varevogne hos Lawaetz

Hos Lawaetz biludlejning kan du leje en varevogn eller en kassevogn efter dit behov. Hvis du står og skal have flyttet et større læs, er du velkommen til at kontakte os på telefon 52 52 50 00. Vi står til rådighed for dig med lange åbningstider, så du kan aflevere og afhente den lejede bil, når det passer bedst ind i dit program. Derudover er fleksibilitet en af vores kerneværdier, fordi vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse, når du lejer en varevogn eller en kassevogn hos os. Der er mulighed for envejskørsel, hvis du kun skal fra A til B, men ikke tilbage igen. Lej en kassevogn nemt og sikkert hos os.

 

Sådan lejer du en varevogn hos os

Når du skal leje en varevogn hos Lawaetz, foregår det således, at du booker bilen gennem vores hjemmeside eller ved at ringe til os og aftale nærmere. Derefter aftaler vi sammen, under hvilke praktiske omstændigheder der gør sig gældende, hvorefter du får nøglerne og kan køre afsted. Afhængigt af hvor længe, du har brug for bilen, aftaler vi hvor og hvornår den skal afleveres. Lej en varevogn så længe, du har brug for det.

 

Vores udvalg af kassevogne

For at du kan finde en bil, der passer netop til din fragtsituation, har vi et stort udvalg af kassevogne. De varierer i størrelsen helt fra 8, 10, 12 og op til 22 m3, så du kan flytte så stort et læs, som du har brug for. Uanset om du skal bruge den til at flytte til et nyt hus, eller om du blot skal køre et større læs til genbrugspladsen, så kan du leje din bil hos os.

 

Prisen på vores varevogne

Når du lejer din varevogn hos os, varierer prisen efter de ovenstående størrelser på bilerne. Har du kun brug for den mindste varevogn, koster det 550 kr. i leje. Den næste størrelse koster 575 kr., derefter koster vores varebil ”3” 600 kr., og den største kassevogn koster 800 kr. i leje. I prisen for leje af bilen hører også de første 150 kilometer, du kører. Herefter koster hver enkelt kilometer mellem 1,2 og 2 kr Disse takster kan variere. Lej en kassevogn hos Lawaetz og flyt dine ting nemt og sikkert.

 

Vi har fast afhentning og aflevering af vores biler i følgende byer.

Du kan tryk på de røde pins på google map, for at se vores adresser på kortet.

AALBORG

Langelandsgade 6
9000 Aalborg

ÅRHUS

Jens Baggesens Vej 100
8200 Århus N

KØBENHAVN

Kirkebjerg Søpark 5a
2605 Brøndby

Aalborg

Langelandsgade 6
9000 Aalborg

Århus

Jens Baggesens Vej 100
8200 Århus N

København

Kirkebjerg Søpark 5a
2605 Brøndby

Modtag vores infomails

Bliv informeret så snart der er et gratis lift

Persondataloven